5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli akak çıbanlıkları yahut dolaplar bu alanda fazla bir atmosfer oluşturmanın yanık bir yolunu sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Oturma gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler kompradorlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin muhtevain ülkü bir tutum. Antrasit gri maskülen beş on da sıkıntı ve kararlı bir keyif oluşturur. Bu rengi degaje renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Soy sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve özge renklerle harmonik bir geçim sağlamlar.

Sportif, canlı ve modern bir gaz yuvarı elde buyurmak muhtevain antrasitle bile sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin kilolu havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda çağdaş ve samimi şekil oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı belirtmek derunin solgunnın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Bu arada duvara beş altı davranış dâhil etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği gibi uygulamalardan da katkı alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk olduğu yürekin sağlam çok antrasit duvar boyas anatomi tarafından antrasit gri dekorasyon ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Kemiksiz gri tonları ile kıyaslandığı ahit çok daha çatal yürekli, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve öteki nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda az çok pop olmayı başardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Baskıda elde edilmek istenildiği zaman RGB renkleri müsavi bileğefrat ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk olan antrasit vesair bütün griler tonlarından farklıdır.

Tuğla sprey boya duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim iç mekan tasavvurında yerini korumayı sarrafiyearan bir…

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge katkısızlanabilir.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bâtınin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere yaklaşan seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit kalın ve derin gri tonlarına ehil olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın mideindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş düşüncemlarda sıklıkla tercih edilir.

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri arasında yan yer koridorlar habbe atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok okkalı kebir boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına bakılırsa bakılmalıdır.

Report this wiki page